Ahad, 22 Mei 2016

CHARMS FOUNDATION, PRODUK-PRODUK CHARMS,STARGLOW & SET FAHARA MENYERLAHKAN KEJELITAAN SEMULAJADI

CHARMS FOUNDATION, PRODUK2 CHARMS & STARGLOW MENYERLAHKAN KEJELITAAN SEMULAJADI



Hai sayang-sayang semua,..hari ni saya nak share dengan awak-awak semua tentang Charms Foundation ynag sangat hebat diperkatakan. Semua pelanggan saya sangat berpuas hati selepas menggunakan produk Charms,.. Produk pertama keluaran Charms ialah Charms Foundation,....slps itu, CHARMS mengorak langkah keluarkan cleanser & make up remover dan jugak kaisya serum.

RANGKAIAN PRODUK CHARMS : -

1) CHARMS CLEANSER & MAKE UP REMOVER (100ML) - RM59

2) CHARMS FOUNDATION (20GRAM ) - RM59.90

(ADA 4 KOD PILIHAN : WHITE FAIRY, WHITE DOLLY, NATURAL BEAUTY DAN SANDY PRETTY/PINKISH2)

3) KAISYA SERUM (15ML) - PEKAT & LIKAT - RM89.00

boleh add fb sy : darin harrazmiey

follow my ig : darin harrazmiey

page : charms foundation & fahara selangor




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OK, JOM kita review CHARMS FOUNDATION dulu yea...


CHARMS FOUNDATION




 apakah kelebihan Charms Foundation ini : -


1) Di adun menggunakan Minyak kelapa dara (sapuan yg sgt halus)
2) Menganjalkan kulit (Collagen)
3) Memudarkan parut dgn penghasilan sel2 baru (Apple stemcell)
3) Mencerahkan (LGluta)
4) Melindungi dr sinaran matahari (punca jeragat)
5) SPF 15
6) Melembabkan kulit wajah


Apa yg special sangat Charms Foundation ni berbanding dgn foundation lain dkt luar sana tu?

 Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah-tidak berminyak).
 Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.
 Memberikan perlindungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat.
 Menambahkan kolagen yg dapat membantu menegangkan kulit wajah.
 Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan.
 Anti jerawat.
 Tidak basah atau berminyak.
 Paling best, makin peluh makin glowing. Pakai 8 jam pun muka tak bercapuk!. RM59 tapi tahan 1 tahun. 







 Charms Foundation mampu menutup segala noda, bintik hitam, jeragat, bekas jerawat dan sebagainya di wajah anda. Hanya dengan sapuan nipis, anda boleh kelihatan flawless .Gabungan apple stemcell dan kolagen membantu menbaiki masalah kulit anda.

CHARMS FOUNDATION keluaran 100% Bumiputera telah menjadi sebutan beberapa hari yang lepas. 



Kerana tekstur yang sangat menarik dan TIDAK OILY. Ditambah dengan KOLAGEN & APPLE STEMCELL sebagai bahan asas membuatkan pengguna selesa selama beberapa jam menggunakan bedak asas ini. 

Charms Foundation ini juga mengandungi L-GLUTA untuk membantu anda mencerahkan kulit serta memudarkan parut2 jerawat.



Anda usah ragu2 lagi kerana produk2 CHARMS adalah selamat untuk digunakan kerana telah mendapat kelulusan KKM. 


Charms Foundation mempunyai tekstur yang sangat ringan sehinggakan ramai yg berkata seperti  tidak memakai apa2 di wajah!

ada 4 pilihan color charms foundation untuk kulit wajah anda




  • white fairy - kulit cerah
  • white dolly - sederhana cerah
  • natural beauty - kulit sawo matang / kuning langsat
  • sandy pretty/ pinkish2 - kulit cerah / hitam manis / nak skin color tan

PERHATIAN SEMUA!!!

sekarang nie dah xde charms foundation kod sandy pretty yea,..dah diganti dgn PINKISH-PINKISH....

Warna pinkish2 ni lagi menggoda lg meletops sebab dah upgrade taw...PINKISH2 jadi kegilaan wanita,sbb bila pakai tu, nampak pink2 sikit....bukan pipi yg jadi pinkish.. tp keseluruhan wajah nmpk lebih TAN & PINKISH (ala2 Kim Kardashian).. wajah lebih BERNYAWA U alls.. tekstur dah la best giler.. ada perawatan pulak tu.. Kalau pipi nk pinkish..kenala buh blusher.. atau letak  foundation charms kod  PINKISH2 lebih sikit atas pipi tu bagi  sikit highlighter.. barula Kim K 


betul tak sy cakap bila pakai charms foundation color pinkish2 ni lg nampak kulit bermaya dan hidup,..sape yg suka make up tan-tan nih or mmg kulit hitam manis mmg lawa lah pakai kod pinkish2,..terus jadi kim kardashian or jennifer lopez uols!!!! kalau sape yg nak highlight make up pon boleh,..tak semestinya kita kulit putih tak boleh pakai taw pinkish2 nih.....mmg lawa sangattttt.....




Antara kelebihan Charms selain boleh tahan lama pada kulit wajah ialah:

1. Mencerahkan kulit
2. Melembapkan kulit
3. Mengurangkan kedutan pada wajah
4. Melindungkan kulit wajah dari sinaran UV
5. Tona kulit lebih sekata
6. Tidak berminyak
7. Anti Penuaan


Diantara keistimewaan CHARMS FOUNDATION:

1) COLLAGEN - Utk mencerahkan, menegangkan, melembab, mengimbangi minyak di bahagian muka

2) APPLE STEMCELL - memudarkan parut dgn penggantian kulit baru secara natural

3) SPF 15 – pelindung uv


tips menggunakan charms foundation


Tips cara memakai CHARMS dengan cara yang betul supaya wajah 
anda nampak lebih flawless dan smooth.

Anda tahu??

 Ujian warna tidak boleh dilakukan ke atas mana-mana bahagian 
tangan mahupun badan kerana warnanya tidak tepat sama sekali 
dengan warna di muka. Warna CHARMS perlu di pilih dengan tepat 
supaya anda tidak nampak terlebih putih atau terlebih gelap.

Soalan : "Bagaimana nak tahu warna CHARMS foundation yang 
mana sesuai dengan kulit kami?"

Jawapan : "Sapukan CHARMS foundation pada wajah anda, jika ia 
tidak nampak, maknanya anda memilih warna CHARMS foundation 
yang betul.
Jom teruskan dengan tips berikutnya...

Langkah pertama : Pastikan wajah anda bersih sebelum menyapu
 CHARMS.
Langkah kedua : Guna berus / span untuk mendapat hasil yang
 lebih rata sempurna dan lebih tahan lama.
Langkah ketiga : Mulakan sapuan CHARMS pada bahagian tengah 
wajah anda iaitu kening, hidung dan dagu. Jangan lupa sapukan
 juga pada bawah mata dankelopak mata supaya mudah untuk
 anda apabila menggunakan eye shadow.

Sangat simple kan?? 
Kerana CHARMS hanya basic foundation tetapi CHARMS mampu 
menyembunyikan any imperfection kat muka anda. Jerawat, 
tompok hitam, dark circle pada bawah mata, kemerah-merahan 
dan sebagainya. The best part in CHARMS ialah semestinya 
KOLAGEN & APPLE STEMCEL!! Lets try!!

Love,
CHARMS FOUNDATION MALAYSIA (CFM)




HARGA : RM59.00 (20gram)

kegunaan utk 10 -12 bulan

 bergantung penggunaan



POSTAGE RM8.00 SEMENANJUNG 



ADD RM9.00 SABAH/SARAWAK




WHATSAPP +60192372259

PROMOSI !!!!!!!

- customer yg membeli full set -

(cleanser, foundation, serum dan

 starglow - free postage)



STOKIS CHARMS


COD : -

KLANG / PORT KLANG /

 KG DELEK / TELUK PULAI /



 MCDONALD DRIVE THRU PORT KLANG / 



POSLAJU PORT KLANG / BUKIT TINGGI / 


TANJUNG HARAPAN




POSTAGE SELURUH MSIA






ADD FB SY : DARIN HARRAZMIEY

FOLLOW INSTAGRAM SY : darin.harrazmiey


PAGE : CHARMS FOUNDATION &

 FAHARA SELANGOR

AGEN SAH CHARMS & STARGLOW KOD G0001



-------------------------------------------------------

HAI UOLS, NOW CHARMS ADA KELUARKAN SET 

BARU YEA LEBIH AWESOME UOLS NAMA SET NI

 SET FAHARA....UOLS BOLEH PAKAI SET INI MIX

 WITH CHARMS YEA,..NO PROBLEM AT ALLL



JOM I NAK REVIEW SIKIT PASAL SET FAHARA NIH...


SET FAHARA TERDIRI DARIPADA 3 ITEMS IAITU : -

1) CLEANSER & MAKE UP REMOVAL 30ML

2) HYDRA FRESH CREAM 5GRAM

3) NIGHT SPA TREATMENT CREAM 5GRAM

SET INI LEBIH KEPADA SET TRIAL , TAHAN DALAM 1 BULAN KE 1 BULAN 
SETENGAH BEGITULA ; )

HARGA 1 SET FAHARA  : RM79.00
POSTAGE SM: RM7.00
POSTAGE SABAH/SARAWAK : RM9.00
WHATSAPP : +60192372259
AGEN SAH PORT KLANG
KOD G0001

COD  : -

KLANG / PORT KLANG / 

 KG DELEK / TELUK PULAI / TG HARAPAN / 


BUKIT TINGGI / MCDONALD DRIVE THRU PORT 

KLANG / POSLAJU PORT KLANG




POSTAGE SELURUH MSIA


FAHARA SKINCARE adalah rangkaian penjagaan kulit wajah keluaran CHARMS yg dirumus khas utk membantu dlm penjagaan harian kulit wajah. Selain itu ianya juga dpt membantu dlm merawat kulit wajah yang rosak dan bermasalah. FAHARA SKINCARE jg diperkaya dgn bahan2 semulajadi yg khasiatnya khas utk kulit wajah sprt MINYAK ZAITUN, VIT C, VIT E, COLLAGEN, ALOE VERA, WITCH HAZEL dan byk lg di setiap satu item di dlm set tersebut.

Ianya jg diperbuat di kilang muslim di Malaysia dan mendapat kelulusan KKM serta selamat digunakan oleh semua golongan.

Yg penting, tiada effect pengelupasan dan pedih ketika pemakaian. Bahan2nya yg natural dan tekstur krimnya yg lain dr yg lain menjadikan FAHARA SKINCARE adalah skincare harian pilihan anda.

FAHARA SKINCARE terdiri drpd :-

1) CLEANSER & MAKE UP REMOVER 30ml (1-2x sehari)

-Pencuci muka harian
-Membuang make up sprt foundation,eyeliner dll
-Membantu membersihkan pori2 yg tersumbat
-Membantu mencerahkan kulit wajah secara perlahan2
-Membantu memulihkan wajah yg sunburn
-Membantu memudar cela secara perlahan2
-Membantu menyekatakan kulit wajah
-Membantu mencegah jerawat pasir, whitehead & blackhead
-Membantu mencegah jerawat 
Membantu mematikan kuman2 jerawat

2)Hydra Fresh Cream 5gm-1x sehr

-SPF 20
-Membantu memberikan perlindungan dr sinar UV yg membahayakan kulit wajah
-Membantu melindungi kulit dr terkena jeragat akibat sinar UV
-Membantu membuka jalan pori utk bernafas
-Membantu dlm melembabkan kulit wajah
-Membantu mengimbangi tekstur kulit yg kering & berminyak
-Membantu mecerahkan wajah
-Antibakteria
-Membantu memudar jeragat/cela 
-Teksturnya halus membenarkan kulit wajah bernafas

3)Night Spa Treatment Cream 5gm (2-3x seminggu dipakai sblm tdur)

-Perawatan ketika kulit wajah bermasalah
-Membantu mencegah kulit kusam, tona tdk sekata, dan kulit yg sunburn.
-Membantu menegangkan kulit wajah
-Membantu mengecutkan jerawat & jerawat nasi
-Membantu memudar cela/parut dan jeragat
-Membantu mengecilkan pori2 yg terbuka
-Membantu mengimbangi minyakndi wajah
-Membantu melembabkan kulit wajah yg kering
-Tiada pengelelupasan
-Tiada kepedihan


------- TIPS NAK APPLY SET FAHARA + CHARMS -------



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


HYDRA FRESH CREAM CHARMS @ PELEMBAP @ KRIM SIANG : RM49.00 (10gram)
kegunaan utk 2 - 3 bulan bergantung pd penggunaan

POSTAGE SM : RM8.00

POSTAGE SBH/SRWK : RM9.00


- hyrdra fresh cream berwajah baru, berspf20
- sangat membantu masalah kuli kering terutama yang kerja di dalam air cond
- mencegah kenaikan jeragat pada kulit kerana kulit ia melembapkan kulit wajah
- pelembap yg sangat hebat kerana pantas meresap ke dalam kulit, tidak melekit, sekali cuba pasti jatuh cinta!!!





Hydra juga mengimbangi ph kulit..membantu melembabkan jika kekeringan..dan mengawal minyak berlebihan serta mempunyai bahan yg memberi laluan pd kulit utk bernafas secara sihat

uols pakai hydra cream then apply charms foundation memang glowinglah serta merta uols!!!!


tengok ni bila pakai hydra cream dgn charms foundation glow lain 
macam taw uols....mmg cantekkkkk

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NIGHT SPA TREATMENT CREAM CHARMS @ KRIM MALAM (10gram) = RM59.00
kegunaan utk 2 - 3 bulan bergantung penggunaan

POSTAGE SM : RM8.00

POSTAGE SBH/SRWK : RM9.00






- NIGHT SPA ini bagus pakai di waktu malam sebab time kita tido dia buat kerja,  merawat kulit kita dari dalam
- yang ada malsah jeragat, parut dan jerawat mmg bagus pakai night spa ni.
- kulit kita akn rasa segar bila bangun esok hari dan tiada efek melekit


Night spa..bertindak seperti rawatan di spa2  yg

 xperlu lg kita pergi ke spa..hanya perlu 

lakukan dirumah sahaja..seminggu 2,3kali 

seperti melakukan rawatan spa 5⭐⭐⭐⭐⭐


Kini perlu lakukan dirumah sahaja,



digandingkan dengan charms&starglow





TESTIMONI NIGHT SPA TREATMENT CREAM















-------------------------------------------------------------------------------------
OK, JOM REVIEW CHARMS CLEANSER & 

MAKE UP REMOVER 



🍎CLEANSER & MAKE UP REMOVER CHARMS
.
Paling best tentang Cleanser & Make Up Remover Charms ni ianya betul2 membersih & membantutkan pertumbuhan blackhead/ whitehead/ jerawat2 sampai ke akar2nya
.
Membersih mendalam membuang sisa2 kotoran di wajah serta minyak berlebihan akibat pori2 terbuka..Selepas cucian kulit semakin lembut & tegang

.
Bahan2 seperti collagen & apple steamcell sgt baik utk kulit...Tahan lama penggunaan sbb ianya dlm bentuk gel...Sgt berbaloi2 mudah dibawa ke mana2 .

Ramai customer hakak bagi feedback CLEANSER CHARMS best sangat ! Sebab apa? Sebab ada MAKE UP REMOVER skali dalam satu botol..
Memang best la kan.. tak payah nak tenyeh2 muka pakai wet tissue/make up remover dlu.. pakai je cleanser ni terus ..settle! Hihhihi



.
KANDUNGAN DI DALAM CLEANSER & MAKE UP REMOVER CHARMS




Apple Stem Cell
• Mengatasi masalah penuaan
• Mengembalikan keremajaan Kulit
• Mengatasi masalah Jeragat
• Mencerahkan Kulit









Kolagen

• Kolagen dapat membantu mengekalkan kecantikan.

• Untuk awet muda.





  





Minyak Kelapa Dara

• Minyak Kelapa Dara melembutkan dan membantu mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit.

Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan  kulit anda.








Pati Bunga Chamomilla

• Untuk meredakan iritasi kulit.

• Untuk melembutkan kulit.

• Digunakan untuk perawatan kulit.





 Pati Pokok Teh

• Untuk menyehatkan kulit.

• Untuk mencerahkan kulit.

• Melembut dan melindungi kulit



Pati Witch Hazel

• Membersihkan kulit dan mendinginkan iritasi.

• Membantu mengontrol jerawat dengan cara meredakan inflamasi.

• Mengurangi minyak, dan mengecilkan pori-pori 





Seminggu Jerawat & Parut Hilang Dgn Charms Cleanser & Remover Makeup

.

Bukan hanya boleh remove makeup atau foundation tetapi segala kotoran dkt muka boleh hilang.. memang puashati tau Cleanser CHARMS nie


Woowwww! Dengan Cleanser Charms, kawah akibat jerawat batu dah rata tau! Sebab ape tau tak? Sebab Cleanser Charms ini dihasilkan dari Collagen. Dan yang lagi best, ini bukan hanya cleanser tapi mampu remove makeup uoollsss sekali tau! Fungsi 2 dalam satu. 


-----------------------------------------------------------------------------------------

OK, JOM review CHARMS KAISYA SERUM


CHARMS KAISYA SERUM





KAISYA SERUM CHARMS
Super Youth Glow
Energizer Skin Serum

Membantu menghaluskan kulit
Membantu menegangkan kulit
Mengimbangi kelembapan kulit
Cepat menyerap dikulit serta melembutkannya
Pakai sebelum foundation mampu menjadi lebih flawless
Mampu memudarkan pigmentasi/jeragat
Menolong mengecilkan pori2 di muka
Mampu mengecutkan jerawat
Tekstur pekat tahan lama





NAK DAPATKAN SKIN YG FAIR, GLOW & MOIST??

JOM DAPATKAN KAISYA SERUM DARI CHARMS!!

MENGAPA KAISYA SERUM??

--> SERUM LEBIH CEPAT MERESAP HINGGA KE LAPISAN KULIT
 PALING BAWAH BERBANDING DGN YG LAIN
--> MEMPUNYAI MOLEKUL PALING KECIL YG MENJADIKAN SERUM
 LEBIH KUAT BEKERJA & TERUS MERESAP.
--> DIRUMUS KHAS DARI BAHAN2 SEMULAJADI TERBAIK SEPERTI
 ALOE VERA, WITCH HAZEL, APLLE, COLLAGEN DSB KHUSUS UTK 
KULIT WAJAH


APA ISTIMEWANYA KAISYA SERUM?
--> MEMPERCEPATKAN PROSES REGENERASI KULIT BARU
--> MENCERAHKAN, MENGHALUSKAN DAN MENGANJALKAN KULIT
--> MENJADIKAN KULIT LEBIH LEMBAB DAN BERSERI
--> MENGIMBANGI KELEMBAPAN KULIT
--> MEMUDAR CELA, JERAGAT & MENGECUTKAN JERAWAT
--> MENGHILANGKAN LEBAM BAWAH MATA
--> MENAMBAH COLLAGEN
--> MEREMAJAKAN KULIT
--> MENJADIKAN KULIT TAMPAK LEBIH BERCAHAYA
--> JIKA DIPAKAI SEBELUM FOUNDATION, MENJADIKAN FOUNDATION
 LEBIH CANTIK & BERSINAR!


Tips menggunakan Charms Kaisya Serum
-
✔ Hanya sekali pump untuk keseluruhan wajah dan leher.
✔ Boleh dipakai sebelum foundation yang menjadikan kulit tampak 
bercahaya serta foundation yang sangat flawless pada wajah. 
✔ Boleh dipakai sebelum tidur sebagai perawatan wajah.



KULIT MAKIN SOFT & PINKISH!

Selalu kami dapat testimoni jeragat pudar, parut berkawah rata. Kini kulit makin pinkish lepas sapu serum. Memang Charms Kaisya Serum ni all in one function dia. RM89 tapi hasil mmg superb. Tau tak anda yg serum adalah skincare terpenting slps cucian muka? Supaya kulit anda tak dry yg boleh buat muka kedut2.

RM89 berbaloi dgn harga. 
Tahan 1 bulan uollss!




Jeragat Pudar dan Parut Jerawat hilang dengam Charms Kaisya Serum πŸ‘πŸ»πŸ˜πŸ’ƒπŸ»



HARGA : RM89.00 - 15ml (pekat dan likat) - kegunaan sehingga 3 bulan
postage RM8.00 SEMENANJUNG
RM9.00 SABAH/SARAWAK

WHATSAPP +6019-2372259 

FB : DARIN HARRAZMIEY

INSTAGRAM : darin.harrazmiey

COD KG DELEK/SG UDANG/TELUK PULAI/ MCDONALDS DRIVE THRU PORT 
KLANG/ POSLAJU PORT KLANG




 ---------------------------------------------------------------------------------

OK, JOW REVIEW LASER SCRUB STARGLOW YG SUPER AWESOME INI...


STARGLOW LASER SCRUB





RAMAI YG MERUNGUT KENAPA WALAUPUN SETIAP HARI CUCI MUKA,
 MUKA STILL NMPK TAK BERSIH..?? Haa.. ni kita nak cerita sikit.. Ramai
 lg yg masih salah faham yg scrub ni sama jemcm cleanser.. SALAH TU...

FUNGSI CLEANSER & SCRUB NI TAK SAMA.. Pencuci muka, kegunaannya
 lebih utk menanggalkan kesan kotoran pd muka hasil drpd makeup or debu2 
yg singgah di muka kita waktu kita gi jalan2 kat luar. Cumanya sometimes, ada 
cleanser yg ada fungsi lebih drpd tu. Cthnya Charms Cleanser, ada fungsi tmbhn 
utk hilangkan whiteheads/blackheads. Kulit pun jd makin lembut sbb cleanser tu
 ada tmbhn collagen.. Scrub pulak, kita guna utk tanggalkan sel2 kulit mati yg ada
 pd muka kita tu.. Hasilnya, bila semua sel2 kulit mati dah takde, kulit kita akan nmpk 
lg fresh.. Sel kulit baru yg lebih cerah & sihat akan terhasil. So, takdelah lg masalah
 kulit kusam ni.. Bila muka dah betul2 bersih, barulah senang khasiat cleanser dan 
skincare yg kita pakai tu nak masuk.. Scrub ni hanya kita guna 2-3x seminggu.
 Bukan setiap hari.. Itu pun beza dgn Cleanser. Cleanser blh guna 1-3x sehari, depends
 on jenis kulit 
Scrub kalau guna hari2 habislah kulit tu.. dgn sel2 kulit baru sekali tertanggal.. huhu.. 

nak ke camtu? confirmlah tak nak kan? Ideally, utk yg mempunyai kulit sensitif/kering, 
kami galakkan utk restrictkan penggunaan scrub ni hanya 2x seminggu.

Utk yg berkulit normal/berminyak, boleh gunakan maximum 
3x seminggu.. 
Setiap hari, mmg tak boleh taw? Jgn risau.. STARGLOW ni beadsnya halus je.. 
Kalau betul cara gunanya, TAKKAN PEDIH2 MUKA TU.. TAKDE DOWNTIME.. 
TAKDE PENGGELUPASAN. 
KOS PUN TAK MAHAL.. Hanya perlu rajin di bilik air! RM38 sahaja!






LASER SCRUB NO 1 DI MALAYSIA! FORMULA KHAS SCRUB UTK PARUT
 BERLEKUK & BERLUBANG TELAH SAMPAI KE MALAYSIA!

APE SPECIALNYA LASER SCRUB STARGLOW NI?πŸ’„STARGLOW adalah 
'treatment scrub' yang berfungsi untuk menyingkirkan kulit mati/kulit
 kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 di
 wajah. 

Ianya juga mempercepatkan proses PENGHASILAN KULIT 
BARU (COLLAGEN) dari bawah kulit permukaan sekaligus 
mempercepatkan nutrisi produk kecantikan kita seperti SKINCARE
 dsb menyerap ke dalam kulit! 

Dalam masa yg sama, parut2 berlubang cepat tertutup melalui proses 
scrubbing.

Jika kita tidak scrubbing, proses2 di atas akan lambat memberikan 
kesannya. 







STARGLOW bukan scrub biasa tau.. ianya adalah
FORMULA KHAS dari bahan2 yg mempercepatkan penutupan parut2
 berlubang serta mslh2 di atas. Ni dia rempah ratusnya! 

ALPHA ARBUTIN
PATI WITCH HAZEL
VITAMIN C
EKSTRAK TEH HIJAU

πŸ‘STARGLOW adalah produk buatan muslim di Malaysia dan telah
 diluluskan KKM! πŸ˜

Dihasilkan dari buah Oren,wangi sangat2. Sambil gosok-gosok manja 
tu,rasa nak jilat2 kat bibir tu..

Sel-sel kulit mati pun tanggal,black n white head pun boleh hilang.













HARGA : RM45.00 / 70GRAM (NEW PACKAGING)

POSTAGE RM8.00 SEMENANJUNG
RM9.00 SABAH/SARAWAK

WHATSAPP 0192372259 HASS

COD KG DELEK / KLANG / PORT KLANG
POSTAGE SELURUH MSIA

--------------------------------------------------------


PANDUAN KEPADA YANG MAHU MEMBELI
 PRODUK CHARMS 











****BELIAN FULL SET RM245.00 

FREE POSTAGE SEMENANJUNG
 SABAH /  SARAWAK ADD RM5.00

FREE BRUSH HELLO KITTY
BRUSH MEMUDAHKAN APPLY FOUNDATION PADA SKIN

whatsapp +60192372259 - hass

fb, instagram dan wechat: darin harrazmiey

cod kg delek / port klang / mcd drive thru port klang
postage seluruh malaysia


JOM KITA TENGOK BAGAIMANA NAK
APPLY PRODUK CHARMS PADA WAJAH




---------------------------------------------------------------------------------


TESTIMONI PRODUK CHARMS & STARGLOW




































----------------------------------------------------


JOM REVIEW PASAL CHARMS BONEETA



- boneeta charms adalah premix yogurt strawberry yang sangat lazat
- ia memberikan tenaga, melawaskan pembuangan, mencantikkan kulit dan 
menurunkan berat badan sehingga mendapat berat badan yg ideal.

- Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA) serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal.

πŸ“Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit..
✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur.
✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan.
✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita.
✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggubsdh ckup.masalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr bdn.

- Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website)
πŸ‘ΈNAK CANTIK KENA RAJIN😍



🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini.
⚠Ibu2 sdg menyusu adalah digalakkan utk menunggu sehingga bayi bsr dan perlu memastikan kesesuaian bayi dgn supplement yg ibu2 sdg ambil.
πŸ‘‰minuman kesihatan dan kecantikan..

-BONEETA ni minuman khas utk mereka yang nak BERAT BADAN IDEAL dan dlm masa yg sama dapat KUIT CERAH GEBU DAN SIHAT sekata dari hujung rambut sampai kaki..
Perisa strawberi yogurt πŸ“πŸ“ yg sangat sedap. Yg dah sedia kurus tp nak minum jg? Owhhh blh sgt2 utk maintainkan berat badan..

- Boneeta ialah minuman yang berasaskan makanan sunnah tau,so takda effect berbahaya utk buah pinggang ke jantung ke.... No no no... Nak cantik2 pun kami pentingkan kualiti dan jaminan kesihatan.. So pada women out there yg sedang diet giler2 tu blh try BONEETA DRINK ni sebab minuman ni bkn shj berkhasiat, malah korang tak pyh nak diet sampai tak mkn nasi..

- Minum boneeta sblh pagi,akan kenyang hgga ptg..
yg penting kan?? #Boneeta yg terbaru nie ada Kelulusan Halal JAKIM tau.. HALAL DARI JAKIM.. so u ols tak perlu risau dgn produk keluaran Charms.. kami inginkan yg terbaik utk anda....

1 jar tahan 1 bln in shaa Allah.
πŸ“£Harga 1 jar adalah RM 90.00 shj!!
Postage : RM 8 sem/RM 12 ss

testimony charms boneeta





------------------------------------------------------


LIPCHARMS



- Ada 4 jenis kod iaitu : -

1. sakura
2. camelia
3. belladonna (out of stock)
4. arisaema

- melembap dan merawat bibir yg kering
- ringan dan tahan lama
- mesra solat
- jenis matte




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





1 ulasan:

  1. kak pakai scrub starglow tiap2 kali rasa kulit muka menggerutu..seminggu lebih dr 3 kali..mujo la tak jadi pa..kihkih

    BalasPadam